Skip to main content
Az elmúlt öt hét erőteljesen arról szólt, hogy vegyük végre észre a VALÓS, és FONTOS dolgokat az életünkben, és szelektáljunk: mit akarunk csinálni, merre akarunk haladni, mibe érdemes energiát tenni, és főleg, hogy kikkel!
Fő témák: az EGÉSZSÉGÜNK, a KAPCSOLATAINK, és az ANYAGI dolgaink. Fontos ezekben a helyes irány, az elköteleződés, a határmeghúzás, a kitartás; az, hogy hagyjuk végre magunk mögött az önpusztító, lehúzó helyzeteket, személyeket, és találjuk meg a békét, a lelki egyensúlyt, különben az előbb említett hármas mindegyike bánni fogja.
A Mars Skorpióban és a Vénusz Mérlegben haladásának időszaka alatt (mivel uralmi helyzetben vannak külön-külön, illetve együtt október 12 – december 4 között) segítették/segítik érzékelni, mi az, ami már nem élvez prioritást életünkben, amibe már nem akarunk energiát ölni, mert nincs pozitív hozadéka, vagy már megfejlődtük.
Mars, az akarat és a fejlődés uralója ráadásul (még mindig együtt állva a Nappal) feszítő fényszögben van a mai Hold-Szaturnusz együttállással (a Halakban), és lehetőség fényszögben az univerzális akarattal, a felsőbb erővel, a Plútóval! Szuper energiák ezek, mert hozzák az elengedés érzését is: itt az idő azon kapcsolatok lezárására, amik játszmákon, hazugságokon, manipuláción alapultak, vagy simán csak az egyik félnek hajtottak hasznot.
Aki ellenáll a változásnak, vagy nincs rendben önmagával, az komoly depresszióba zuhanhat!
A Nap két napon belül a Nyilasba lép, így megszilárdíthatjuk az új munka, új ismeretségek, új utazások, új együttműködések, új szerelmek lehetőségét is. A haladás alapfeltétele azonban, hogy lássuk végre a vakablakokat, amikből már nem nyílik kilátás a jövőre!
Azt kell élni, ami feltölt, azokkal lenni, akik figyelnek ránk, akik élvezik a társaságunkat, akikre lehet számítani, akik éreztetik velünk, hogy fontosak vagyunk számukra, s ők viszont számunkra is. Ez azokkal fog menni, akikkel érzelmileg, elvekben, és értékrendben is egy hullámhosszon vagyunk.

Leave a Reply