Skip to main content
A Nap és a Mars együttállása ma már a Nyilas jegyében jött létre. A két tüzes planéta jegyváltása a vizes Skorpióból a – szintén tüzes – Nyilasba, és feszítő fényszöge a Halak Szaturnusszal felerősítheti a vitákat, a vélt/valós igazságtalanság miatt kialakuló veszekedéseket, a szeretet és önfeláldozás túltolását, vagy számonkérését.
Ügyeljünk arra, hogy ne projektáljuk rá másokra saját belső szorongásunkat, dühünket, lássuk meg, nekünk mennyi felelősségünk van a dolgok ilyen, vagy olyan alakulásában.
Érzelmi megborulás esetén kérjünk segítséget, vagy mozduljunk ki, sportoljunk,- utóbbit módjával, ne toljuk túl, de legyen benne kardio, és nyújtás is.
🔹Egészségügyi Asztrológiai szempontból: hozhat hirtelen, és gyors regenerálódást, a szokottnál gyorsabb sebgyógyulást, és hirtelen mentális javulást is!
🔸Túlzott érzékenység, vagy érzelmi instabilitás esetén ugyanakkor okozhat nagyon mély depressziót, teljes kilátástalanságot, az elveszettség érzését, de erős migrént, rossz közérzetet, nagyfokú vérzékenységet is. Megmagyarázhatatlan fájdalmak, fellángolások, csípőproblémák, hirtelen fellepő, nyirokrendszeri gondok, vándorfájdalmak is előfordulhatnak, ezekre érdemes figyelni és tudatosítani!
Ha vannak célok, és megvalósítandó, KOMOLY, FELELŐSSÉGTELJES feladatok, akkor azokhoz elképesztő energiát és kitartást kapunk. Éljünk a lehetőséggel a fizikai fájdalom helyett!

Leave a Reply