Skip to main content

Pszichológiai szemléletű asztrológiai tanácsadás –  önismeret

Ha régóta foglalkoztat egy asztrológiai elemzés gondolata, olvasd el az alábbi sorokat, biztosan segíteni fogja a döntésedet!

✅A konzultációra online formában (messenger, Zoom, G Meet, vagy Skype alkalmazásban) van lehetőség, vagy személyesen Szombathelyen.

✅A beszélgetést lehet rögzíteni, így visszahallgatható. Sok éves tapasztalat ugyanis, hogy jó, ha megvan, mert rengeteg információ elhangzik, amit még jegyzetelni is nehézkes.

✅Az elemzés díja a honlapon az ÁRAK menüpont alatt található.

Asztrológiai konzultációk:

  • 60-70 perces,
  • 90-100 perces, és
  • 120-130 perces elemzés.      

Első alkalommal a hosszabb elemzést szoktam javasolni, hogy jobban belemehessünk az önismeretbe, gyermekkori, családi mintákba.

A konzultációk díját készpénzzel, vagy utalással lehet rendezni. A számla kiállításához szükséges a magánszemély neve, címe, e-mail címe.✅

Az asztrológiai képlethez szükség van egy u.n. Életesemény-táblázat kitöltésére, mely tartalmazza az elemzésre jelentkező pontos születési adatait, és egyéb fontos témákat.

Lényeges, hogy van-e konkrét kérdés, életterület, ahol jelenleg a választ keresi, vagy inkább “csak” önismeret szintjén szeretné-e az elemzést.

Ha nincs pontos születési óra-perc, akkor pontosítás is szükséges, ami részemről előzetes munkát igényel, és amihez szintén nélkülözhetetlen az “Életesemény táblázat”, amit kitöltve vissza kell küldeni részemre, hogy a konzultáció kezdetéig elvégezhessem a pontosítást. Ennek árát – amennyiben 1 órán belüli születési időpontról van szó – a konzultáció tartalmazza. (Felára akkor van, ha az előzetes születési dátumhoz képest több, mint egy óra az eltolódás. Az Árlista alatt ez is megtalálható.)

❤️Ha van olyan konkrét személy, akivel a (pár)kapcsolat érdekli az érintettet, akkor az ő személyes jelenléte, vagy beleegyezése, és/vagy az ő születési adatai is szükségesek (név nélkül!), hogy rátekinthessünk az együttműködési mechanizmusokra, kapcsolati nehézségekre, problémákra.

✅Írásbeli elemzést nem vállalok!

✅Mikor érdemes asztrológiai elemzésre jönni?

  • ingatlan, autó vásárlás, művészeti befektetések előtt,
  • nagyobb  utazások, költözések kapcsán,
  • szerződések aláírása előtt,
  • esküvőszervezés,
  • munkahely váltás kapcsán
  • vállalkozás indításának,
  • vagy nagyobb projektek megfelelő kezdődátumának meghatározására is érdemes megnézni a képleteket, hogy a lehető legjobb időpontot választhassuk.

✅Egészségügyi témák feltérképezéséhez, műtétekhez, gyermekvállaláshoz is érdemes segítségül hívni az asztrológiát.

Az önismereti asztrológiai elemzés az egyik legcsodálatosabb, és leghasznosabb segítség gyermekeink megismeréséhez.
A Gyermekhoroszkóp készítése rendkívül hasznos a szülők/család számára, mert megbízható „használati útmutató” a gyermekhez.
Kiskorú gyermek elemzését kizárólag a szülő(k) kérheti(k)!

✅A konzultáción elhangzottak szigorú etikai alapelvek szerint bizalmas információknak számítanak, így annak négyszemközti tartalmát részemről teljes egészében garantálom!

Amennyiben felkeltettem érdeklődésedet, várom szeretettel a jelentkezést! 
Dr.Némethné Balogh Ildikó
Okleveles karmaasztrológus,
Pszichológiai szemléletű asztrológiai konzulens