Skip to main content

Bemutatkozás

Balogh Ildikó

Okleveles karmaasztrológus, önismereti asztrológiai konzulens, reflexológus, jógaoktató, és Prána energiakezelő vagyok. Szombathelyen és on-line dolgozom.

Az asztrológia, az alternatív gyógymódok, és a magasabb szférák világa már gyermekkorban érdekelt, komolyabban tanulni ezekről 19 éves koromban kezdtem, amikor Párizsba költöztem.
3 és fél év franciaországi tartózkodásom alatt mélyedtem bele először az ezoterikus témákba is, (ott ismerkedtem meg pl. a Tarot-kártyával is), de akkor mindezzel még csak hobbi szinten foglalkoztam.

1994 legvégén hazatérve előbb Budapesten dolgoztam; ezzel egyidőben beiratkoztam a győri, majd (a Szombathelyre költözést követően, gyermekeim születése idején) az itteni főiskolára. Győrben Művelődésszervező (1999), Szombathelyen Francia nyelvtanári (2005) diplomát szereztem.

A részmunkák, és gyermeknevelés mellett a több éve jelenlevő hobbik szép lassan hivatássá nőtték ki magukat: reflexológusi oklevelet szereztem, közben több jógaoktatói képzést is elvégeztem Budapesten (Ha-Tha, Gerincjóga, Gyermekjóga). Szombathelyen 2011-ben elsőként indítottam gyermekjógát a Neumann-iskolában, illetve 2012-ben a Gyermekek-házában.

2016-ban saját jóga,- és reflexológiai stúdiót nyitottam, ami 2021-ig sikeresen működött, sőt, bővült is.
A pandémiás időszak azonban kényszerű változásokat hozott életemben: a jógaoktatást kivette az élet a kezemből, helyette „felturbózta” a természetgyógyászati,- asztrológiai,- és prána konzultációkat, amit most már egyáltalán nem bánok.
A sorsszerű változások – amikről kezdetben azt gondoltam, hátrányt fognak jelenteni -, végül egy még jobb, még kiegyensúlyozottabb élethelyzetet, és csodás lehetőségeket teremtettek: jöttek új, izgalmas kihívások, és megnyílt egy fejlődési út előttem, amelyben anyagi, lelki, és szellemi szinten is haladhatok.

Első, karmaasztrológiai képesítésemet Angyal Mónikánál szereztem, majd a pszichológiai-önismereti asztrológiában mélyítettem és szélesítettem ismereteimet az Artemisz Asztrológiai Akadémián, egy 5 éves képzés keretében (Debrecen).

A PRÁNA Energiakezelésekkel 2017-ben ismerkedtem meg, azóta ezzel a csodálatos módszerrel is folyamatosan segítem a hozzám fordulókat.

Jelenleg ezeken a területeken dolgozom, és képzem magam folyamatosan. Saját vállalkozásomban, a Respiriti-ben nyújtok testi-lelki-szellemi támaszt a hozzám fordulóknak.

A problémákat a kliensekkel mindig közösen tárjuk fel, a megoldásokat együtt leljük meg. Én csupán egy eszköz, de egy rendkívül hasznos célszerszám vagyok a kezükben.

A terápiák, konzultációk segítségével mára már több ezer ember életében mutattam irányt, és lehetőséget a változtatásra.
Hálás vagyok azoknak, akik már megtiszteltek bizalmukkal, és azoknak is, akik a jövőben keresnek fel.

„Amit most tapasztalsz, az a múlt eredménye.
A jövő tapasztalatai pedig attól függnek, hogy most hogyan cselekszel.”

Szolgáltatások