Skip to main content
Az elmúlt hónapok bizonytalansága, elmúlt hetek idegőrlése, az elmúlt napok fáradtsága most lezáráshoz érkezett. Szintet lép a tudat, és az energia is; új erővel éled életünk azon területe, ahol a hit, a kitartás, a jószándék, és az együttműködés vezérelt.
Nem kell feltétlen nagy dolgokra gondolni, egy biztos: mély nyomokat hagy bennünk a mai nap. Nem csupán társadalmi szinten, hanem egyéni szinten is: egy váratlan, de annál kellemesebb találkozás egy idegennel, vagy egy olyan emberrel, akit rég vártunk, akiről régóta álmodtunk. Valósággá válik az, ami eddig csak álom, remény volt.
Aki a negatív oldalt erősítette magában (rémálmokat vázolt), annak pedig az hozza a fordulatot. Meglesz az egyéni,- és az univerzális erő teremtő kapcsolódása, az elkerülhetetlen nézőpontváltás, és a lelki metamorfózis.
Ha eddig nehezen szántuk rá magunkat a szakításra, vagy épp az összekapcsolódásra, kompromisszumokra, ma meglesz a döntés, és az első lépés is. (Mars pont ma lépett a Bikába, kvadratban a Plútóval és a Holddal – megmozdul a lélek, a család, a nemzet is!)
Aki elfogadja, hogy az egyetlen állandó a változás, az be tudja fogni a szelet a vitorlába, és könnyen suhanhat egyik parttól a másikig.
Bármilyen téma is legyen (kapcsolat, tanulás, művészi önkifejezés, a test karbantartása, anyagi dolgok, közélet…) ha fenntartjuk érdeklődésünket, és hajlandóak vagyunk mozdulni a holtpontról, klassz élményekben, és csodás fejlődésben lesz részünk. Sokan lesznek, akiket az élet lök ki a komfortzónából.
Az ERŐ lapja azt is üzeni: együtt, egymással biztonságosabb, és jobb is lehet. Ehhez nem elég a megértés, az elfogadás. Alázat és szeretet is szükséges! ❤️
Az ERŐ lapja: 37

Leave a Reply