Skip to main content
Két nap múlva kerül pontos együttállásba a Bikába nemrég belépett Jupiter és a Felszálló holdcsomópont. Utóbbi 2021 december vége óta ebben a jegyben halad, megmutatva azokat a spirituális erőket, képességeket, melyekkel a jövőt építjük, és azokat a tanulási folyamatokat, amiken keresztül kell mennünk, ha fejlődni akarunk. Jegyhelyzete (a Bika) azt mutatja meg, hogy milyen tulajdonságokat kell elsajátítanunk ahhoz, hogy boldoguljunk.
Ismerjük fel saját képességeinket, adottságainkat, hogy milyen talentumokkal rendelkezünk, és azokat hogyan tudjuk a gyakorlatban alkalmazni! Tanuljuk meg kivonni magunkat a manipulatív helyzetekből, és megkülönböztetni – sokszor józan paraszti ésszel – az igazságot a hazugságtól!
Ne akarjunk mindent kontrollálni, főleg ne olyan dolgokat, amikre nincs ráhatásunk, ugyanakkor tegyünk meg minden tőlünk telhetőt azokon a területeken, amik rajtunk múlnak! Saját belső biztonságunkat, stabilitásunkat találjuk meg, és éljük meg saját, szükségszerű transzformációinkat anyagi-lelki-szellemi téren. Ebben segít a természettel való kapcsolódás, a földelés, és a zene, a művészet. Ne csak fizikai, hanem szellemi szinten is teremtsünk!
Szélsőségek helyett legyünk mértékletesek, ne essünk át a ló túloldalára, a külvilágban folytatott harcok helyett pedig önmagunk elcsendesedését, a béke megteremtését tűzzük ki célul!
A Jupiter mindent, amivel kapcsolódik megnövel, felnagyít, felfúj, most segíteni fogja ezt az energiát, ugyanakkor – mivel már egy ideje kvadrátban van egyik oldalról a Plútóval, másik oldalról a Marssal -, a mély transzformálódást is, amiből lehet eszelős rombolás, de az inspiráló energiaknak köszönhetően lehet csodálatos teremtés, emelkedés is.
A ráébredéshez, eszméléshez nem kell más, csupán szándék, egy kis csend, és a hála érzése azért, amink van. 🙏

Leave a Reply