Skip to main content
A holnapi, Bp-i idő szerint 20.30h-kor bepontosodó Vízöntő telihold, és a legfontosabb fényszög(kép)ek néhány üzenete:
Van lehetőséged kapcsolataidban dönteni, választani, megreformálni, vagy továbblépni, méghozzá pontosan azon az életterületen, amit a Vízöntő Hold, és az Oroszlán Nap tengelye összekapcsol.
(Ha nem tudod, melyik az, írj nekem, és segítek! Csak egy születési dátum – óra, perccel – kell!)
Ne maradj benn olyan helyzetekben, amiknek kárvallottja, vagy áldozata vagy, főként akkor, ha korábban már jócskán megfizetted az árát. Nézd meg a felelősséged határait, és gondolkodj el azon, ha maradsz, vagy visszazuhansz, az hogyan fog hatni a jövődre, és az egészségedre.
A Vízöntő Hold azt kéri, tartsd meg a múlt értékes dolgait, és hozd át az új életedbe, az új kapcsolataidba. Megtartani és meghaladni,- ez a legfontosabb analógiája a Vízöntőnek, mindezt szabadon, függetlenül, és/vagy csapatban, úgy, hogy esetleg még mások javát is szolgálod. Ha nem tudod hogyan, találd ki! Ez már az Oroszlán Nap kreatív hozzáállása. Engedd, hogy felszínre jöjjön a gyermeki, elvárásokról mentes, alkotó éned!
Most olyan dolgokat is megtehetsz amiket esetleg korábban nem, mert a környezeted gátolta, sérelmezte. Sőt, olyan dolgokat is megvalósíthatsz, amit a környezeted most sem néz jó szemmel, mégis önmagadat adhatod,- merészen, szabadon.
Ha valaki életében főszerepre vágytál, de csak statiszta lettél, most akár egy finom revansot is vehetsz. Ne bánkódj semmiért, úgy történtek a dolgok, ahogy történtek, kész. Így kellett lennie. Emeld fel a fejed, és ne utáld tovább se őt, se magadat! Lépj tovább szabadon! Ez nem azt jelenti, hogy azt csinálsz, amit akarsz, hanem elsősorban azt, hogy nem csinálod meg azt, amit már nem akarsz. Ez az egyéni szabadság alapja!
Lesznek, akik irigykedve tekintenek majd Rád, és azon sóvárognak, hogyan tudnának kitörni a ketrecükből, amit ők maguk tákoltak össze. Nem kell, hogy foglalkozz velük, akkor sem, ha rosszindulatúak. Épp elég pénzt, időt, energiát tettél a saját fejlődésedbe, senki kedvéért ne menj vissza korábbi, méltatlan helyzetekbe! Láss rá, hol tartasz az életedben, és tudatosítsd, a másik hol tart, de ne haragudj rá (azzal csak magadat bántod) akkor se, ha többet, akkor se, ha kevesebbet tett le az asztalra.
Fizikai szinten is éld meg az újító, kreatív energiáidat, és éld ki magad azokban a dolgokban, amik számodra a valódi életörömöt jelentik! (tánc, sport, szexualitás, alkotás, játék… kinek mi jó) Meglesz hozzá a lendítő erő, főleg akkor, ha a kötöttség már nyűg, de a szabadság még kissé testidegen… ízlelgesd, megéri!

Leave a Reply