Skip to main content

Ma Ikrek Újhold van, egy csomó új dolog alapját le lehet tenni, ami a kommunikációval, jövök-megyek-rendezgetek-logikusan haladok előre energiával, és a múlt egy nagy szeletének lezárásával, az „ami a szívemen, a számon” érzéssel kapcsolatos.

Már az új utakra koncentrálva, szeretetben, empátiával, másoknak nem ártva, mások alá nem begyűrődve, kellőképpen önérvényesítve, saját hitünk szerint előre. Ne hagyjuk, hogy olyan emberek mondják meg nekünk, mi a jó, akik semmilyen módon nem részesei életünknek, vagy amíg részesei voltak, addig is több kárt okoztak, mint amennyi pozitívumot adtak!Önmagunk tisztelete és szeretete a legfontosabb, és mindaz, amikké – akár általuk is – váltunk, még akkor is, ha a tapasztalások jó része fájdalmas volt, mert hazugságra, kihasználására, vagy játszmákra épültek. A lehetőség adott, hogy a kétszínű, képmutató embereket, helyzeteket most elimináljuk az életünkből. A kérdés csupán az, akarjuk-e, vagy hagyjuk, hogy tovább manipuláljanak bennünket.

Másokra hatni nem mindig tudunk, de a saját reakcióinkon változtatni igen. Főként, ha megértjük az egyes élethelyzetekben rejlő tanításokat. Tudásunk (a konkrét információk), és tapasztalásaink formálják hitünket. Mit ér a tudás, és a tapasztalat, ha nem osztjuk meg azokkal, akiknek szükségük van rájuk? És mit ér a szeretet, ha nem fogadjuk be, és nem áramoltatjuk? Elsősorban önmagunk irányába! Ha felülemelkedünk a sérelmeken, és képesek vagyunk megbocsátani, önmagunkat kellően tisztelni, akkor a bennünk lévő tudással, és isteni minőséggel logikusan, józanul, és szeretetben léphetünk tovább a destruktív helyzetekből.

Leave a Reply