Skip to main content
Az élet ismét kihívások elé állított, amikor olyan emberektől kaptam felkérést reflexológiai kezelésre, akiket valamilyen oknál fogva nem lehet masszírozni.
Így született meg a „Prána energiamasszázs” technikája, ami április hónaptól bárki számára elérhetővé válik, és az általam alkalmazott Prána energetikai kezelések mellett, vagy önmagában is rendelhető szolgáltatás.

A természetgyógyászat nagyon komolyan veszi a kontraindikációkat, és tapasztalatom szerint sajnos minden harmadik embernek van valamilyen tünete. A kezelés elsősorban a talpakon, lábszárakon történik (kivételes esetekben a kézen, karon), ötvözve a talpmasszázst a Prána kezeléssel, vagyis nincs a lábbal közvetlen érintkezés!!

A Prána energetikai masszázs távkezelésben is kérhető!! Ez a lehetőség elsősorban azoknak nyújt segítséget, akiknek nincs lehetőségük arra, hogy eljöjjenek hozzám (távolság, időhiány, kisgyermekes anyuka lévén, vagy ágyhoz kötöttség miatt…), illetve olyan időszakokban, és esetekben, amikor a test, a talp, vagy a lábszár masszírozása nem lehetséges, vagy nem engedélyezett, esetleg érzékeny (pl. gombás fertőzés, visszér, fekély, zúzódás, törés, terhesség bizonyos időszakai, vagy kisgyermekek, csiklandósság, érintésfóbia stb. esetében)
A masszázs 2-5 alkalmas, alkalmanként 30 perc: az első alkalommal történik egy kézzel, és ingával végzendő energetikai állapotfelmérés (ami 6-8 perc), aztán a talp, láb meghatározott részeinek stimulálása, majd maga a kezelés, ami az alapreguláció visszaállítását, és a teljes gyógyulást célozza meg.

Fontos! A kezelések alatt a zoknit nem kell levenni. (Távkezelésben, otthon pedig főleg nem!! )A terápia előtt/után szükség, és/vagy igény szerint beszélgetés, önismereti terápia, asztrológiai útmutatás is zajlik!

Akiket az elmúlt években kezeltem Pránával, jól tudják, mennyit segít ez az energetikai módszer a tünetek, betegségek leküzdésében, és mivel a reflexológia önmagában is hatásos módszer, a kettő együtt így hatványozódik, és valóban csodákra képes.

Leave a Reply