Skip to main content

REFLEXOLOGIA a poszt-covidos tünetek enyhítésére, kezelésére.

 

Írok egy pár sort arról, milyen fizikai tünetei lehetnek azoknak, akik átestek a víruson, és még nem érzik magukat top formában.
Nos, kezdem azzal, hogy azok, akiknek nincsenek tüneteik, valószínűleg sokkal jobban, és energikusabbnak érzik magukat, mint a betegség előtt. Sokan vannak, akiken szinte teljesen tünetmentesen ment át, de nem ettől függ, hogy vannak-e poszt-Covidos tüneteik, vagy sem!
Jó esetben a betegség tisztulási,- és immunerősítő folyamatként is hathatott, viszont energetikailag mindenkit megtépázott vagy a személyes, vagy az ismerősi érintettségek által.
Ha a gyógyulást követően még fennálló tünetek nem kerülnek kezelésre, és tisztításra, kialakulhat akár egy krónikus, elhúzódó betegség is. Fontos azért megjegyezni, hogy semmiképpen sem kell pánikolni. Orvost, és/vagy természetgyógyászt javasolt felkeresni, aki iránymutatást ad arra vonatkozóan, milyen lépéseket kell megtenni a teljes felépülés érdekében. Ezt mindneki saját hitrendszere szerint tegye meg! Egyetlen tünetet sem szabad elbagatellizálni, de mielőtt ágyúval lőnénk verébre, tudatosítani kell, hogy a jelenleg fennálló élethelyzet, vagy a szükséges változások halogatása, esetleg a félelem, aggódás fennáll-e még az életünkben, mert ez energetikailag sokat ront a helyzeten, ami aztán fizikai szinten is manifesztálódik. Magyarán lehet, hogy elég egy beszélgetés, egy költözés, egy munkahely váltás, egy baráti kapcsolat újraélesztése, életmódváltás stb., és javul a helyzet.
A lehetséges tünetek köze tartoznak:
– Krónikus, es/vagy időszakosan jelentkező fáradtság
– Tompa agy, lassulás, memória zavar
– Izomfájdalom
– Hidegrázás, erős vacogás
– Ízületi, kis ízületi fájdalom, amely váratlanul, vagy hirtelen is felléphet
– Mellkasi fájdalom
– Légszomj
– Köhögés (mindig egy bizonyos napszakban, vagy testhelyzetben)
– Fejfájás
– Gyors és/vagy lüktető szívverés a legenyhébb tevékenységekre is
– Szívritmuszavar
– Magas pulzus
– Szag- vagy ízvesztés, ami időszakosan alábbhagy
– Memória, koncentrációs zavar
– Alvási problémák, az alvás megváltozása hosszban, intenzitásában, időintervallumban
– Depresszió, félelemérzet, szorongás
– Bőrkiütések, vagy hajhullás
– Felborult menstruáció,
– Édesség, alkohol utáni vágy, ami gyakran a bevitel után sem enyhül.
– Szédülés, fülcsengés, ringlis szerű körforgás érzés
A felépülési folyamat mindenkinél egyedi, és természetesen nem csak ennél a tünetegyüttesnél javasolt, hanem egyéb hétvégék kapcsán, vagy gyógyszerek mellékhatásainak kivezetésére is alkalmas.
A REFLEXOLOLÓGIAI kezelések 4-5 alkalommal javasoltak, és a fennálló élethelyzet átbeszélése is létfontosságú. Akár asztrológiailag rálátni az élethelyzetre, és a fennálló lehetőségekre, akár jóga ászanakkal, és/vagy légzőgyakorlatokkal segíteni a felépülést.
A vitaminok, és az ALOE VERA alapú termékek fogyasztása is elengedhetetlen, lelki szinten pedig fontos, hogy tudjuk kikommunikálni magunkból az aggodalmakat, és azokat fel is tudjuk dolgozni.

Leave a Reply