Skip to main content

A Vénusz holnap hajnalban átlép a Halak jegyébe, ahol az élet által ránk kiszabott feladatokat szívesebben, nagyobb alázattal, és empátiával tudjuk teljesíti. Erősödik a kreativitás, a művészi hajlam is, és egészségügyi téren is várható javulás. Magas szinten működtetve képesek leszünk a határtalan odaadásra, a gyengéd szeretetre, önfeláldozó, odaadó énünkkel egybeolvadhatunk partnerünkkel, feloldódhatunk vele testi-lelki szinten. Szorosabb kapcsolatainkban az egekig magasztalhatjuk a másikat, legszívesebben a tenyerünkön hordoznánk azokat, akikért rajongunk. Sokan fognak áhítozni a kifürkészhetetlen után, és olyan partnerre vágynak, aki titokzatos, aki csábító, aki szexualitásban megélt mélységekkel és magasságokkal képes transzformál(ód)ni, és/vagy ledönteni a korlátokat, tabukat.
Azok, akik korábban nem vállaltak felelősséget, nem mertek döntést hozni, vagy kilépni egy rossz élethelyzetből, vagy kapcsolatból, azok most kicsit „színezhetik”, idealizálhatják a valóságot, de az is előfordulhat, hogy változik a hozzáállás, és végre elindul a fejlődés, megszületik a tolerancia, a megértés. Míg felerősödik a tökéletes társ, a nagy Ő keresésének igénye, sokaknál – addig is – kialakulhatnak szerelmi háromszögek, becsúszhatnak hazugságok a homályos látás, vagy a túlzott illúziók miatt.

A Halak területe – mundán értelemben – egy elzárt, elszigetelt rész (a 12-es ház ura a Halak), így akinek a születési képletében eleve a Halakban, vagy a 12-es házban áll a Vénusz, még jobban szembesülhet ezekkel a témákkal, és akár az elhagyatottság érzésével is. Jó hír, hogy megoldást is találhat rájuk az, aki vállalja a felelősséget, és maga is tesz saját boldogulásáért, nem másoktól várja azt. A kedvesség, együttérzés, és együttműködés igénye lehetővé teszi a kapcsolatok jobbítását, és újjászületését, a lelki sebek gyógyulását.

Békét, és harmóniát kívánok Mindenkinek!

Leave a Reply