Skip to main content
A születési időpont alapján kirajzolódó képlet segítséget nyújt az önismeretben, ami által képesek vagyunk rálátni kapcsolati rendszerünkre, és annak működésére. Választ kapunk azokra a kérdésekre, hogy pl. a családtagokkal, a munkahelyen, vagy párkapcsolatban miért vannak konfrontációk, elhidegülések, háborúk.
Mi az, amit érdemes gyerekeinknek is továbbadni, és mi az a transzgenerációs minta, az az “örökség”, amitől mielőbb jó volna megszabadulni.
A radix, vagyis a személyes horoszkóp megmutatja például, ki, hogyan vállal felelősséget, kinek mit jelent a stabilitás, a birtoklás, a függetlenség, vagy, hogy milyen kötődési mintákat hoz magával az ember egy új kapcsolatba…
Kiemelt szerepe van az anyának, az apának, és a testvéreknek, de sok esetben a nagyszülők, és a oldalági rokonok is határozott lenyomatot képeznek egy-egy radixban. Fontos megnézni mind anyai, mind apai ágon a hitrendszereket, a szeretetnyelvet, a férfi-női szerepek megélését, az elfogadó/együttműködő, vagy épp az elutasító/ellenálló működési módokat.
Ezen témák átbeszéléséről, és megértéséről szól ez az ONLINE Workshop.
Időpont:
2023.Szeptember 19. (Kedd) 17.00 – 20.00h
Ár: 11.000 Ft
Jelentkezési határidő:
2023.Szeptember 12.
Jelentkezni az alábbi linken lehet:
https://respiriti.hu/szolgaltatas-rendeles/
(Workshop online – asztrológiai/önismereti)

Leave a Reply