Skip to main content

Van az úgy, hogy elfogy a türelem, és a tolerancia is a végét járja.

Július 28-án a Jupiter visszalép a Vízöntőbe. Eljött az idő, hogy ugyanazon a célért, és eszméért egy más szinten is kiálljunk, és elimináljuk a gonoszokat, meg a hülyéket. Eddig elsősorban a szép szó, és a szeretet eszközeivel lehetett tenni a dolgok jobbításáért, most viszont már fizikálisan is részt kell vállalni a feladatokból, mert úgy érezzük magunkat, mint egy happy-end nélküli szerelmi történetben: az embernek, nem az fáj a legjobban, hogy nem szerették, hogy kihasználták, hogy hülyének nézték, hanem, hogy mindvégig hazudtak neki. Ezzel pedig sokaknál egyéni, és társadalmi szinten is visszafordíthatatlan károkat okoztak a világban es hazánkban zajló események, és most elszakad a cérna. Itt az idő, János Vitézekké lehet válnunk!

Ne higgye senki, hogy majd a másik lép helyette. Mindenkinek magáért, a másikért is, de egységben kell megtenni a kezdő lépéseket, ahogy ez már a múlt héten el is kezdődött. Mint a járni tanuló gyermeknek, párszor el kellett buknunk, vagy naivan hinni, de ennek most vége. A magyarság (is) párszor már elbukott. Ezúttal nem fog. A lehetőség legalábbis adott, sőt olyan szintű, hogy akár példát is mutathatunk a világnak tudatosságból, szolidaritásból, és józan ítélőképességből. Sokakkal ellentétben én nem gondolom azt, hogy népünk tagjai teszefoszák, vagy gyávák, esetleg tudatlanok lennének. Sokan vagyunk (a többség!), akik igenis tudatosan, és szeretettel élik az életüket, csupán saját, vagy elődeink tapasztalata sugallja azt, hogy nem érdemes ajtóstul rontani a házba; türelemmel vártunk hát, vagy aggódva figyeltük, amíg lehetett, merre mennek tovább a dolgok, de amikor már nagyon szorul a hurok, akkor találunk valami világégést elkerülő megoldást, olyan lehetőségeket, amivel nem kaszaboljuk szét egymást. Az egység ezúttal erősebb lehet, mint bármikor, mert az élet oda tol bennünket, hogy ne maradjon más lehetőségünk, mint összefogni, és a nagytakarítást elkezdeni.

A Jupiter Vízöntőbe való visszalépése épp az IC tengelyen következik be, ami a család-nemzetség-törzsi hovatartozást, a gyökereinket szimbolizálja. A jelentéstartalom azt is hordozza magában, hogy miután láttuk, tapasztaltuk, és megértettük, mit kell tennünk, meg is tesszük: az Oroszlán Mars vele szemközt épp az MC tengelyen, vagyis az elérendő célon helyezkedik el, ami erőt, és bátorságot is ad.

Az összecsapás lehetősége simán fennáll, de ha komolyan, elszántan, és ártani nem akarással (mondjuk úgy, magunk védelmében) állunk a helyzethez, akkor az összefogás, amihez a rendvédelmi szervek által nyújtott segítség is társul – ez az igazságérzetből, és abból a felismerésből fakad, hogy bármelyikünk lehet holnap a másik helyében – egy olyan kohéziót biztosít, amit nehéz lenne űberelni.

Az Ascendens-Descendens tengely a Skorpió-Bika jegyeket érinti, (hatalom, és erő áll szemben a stabilitással), az Uránusz a múlton, ami a régi rend felszámolását, „felrobbantását” is jelöli. És ha mindez nem lenne elég, akkor a szerda délben jegyet váltó Hold (ami a harcias, és türelmetlen, de fejlődni akaró Kosba lép) úgy fel fogja borzolni a kedélyeket, hogy kő kövön nem marad.

A Vízöntőben hátráló két SORS bolygó, és a Szaturnusszal szemközt álló Nap, Merkúr olyan felismeréseket, és lehetőséget ad a lépésre, ami megsemmisítő lehet az „elnyomókra” nézve. (Ebbe a pakliba beletartoznak magukat demokratikus államfőknek tartó diktátorok, és angyalbőrbe bújt sátáni világvezetők, vakcina gyártók, ipari,- és pénzügyi mágnások, illetve mindezek haszonélvezői.)

Fel lehet állni, és indulni, minden adott ahhoz, hogy lerakjuk egy új élet, egy önmagához méltó nemzet, világ alapjait. Lehet ez még tündérmese is, ha úgy akarjuk.

Leave a Reply