Skip to main content

JUPITER retrográdba fordul

Rengések, és rezdülések, avagy a nagy bukások, és kiugrások ideje.

A július 30 – augusztus 1-én bepontosodó Mars – Uránusz – Felszálló holdcsomópont együttállása már most is hat, kiéleződni az említett napokon, és energiaszinteken fog.

Ami leginkább rengést okozhat, az (a Merkúr – Uránusz/Mars feszítő kvadrátjából kifolyólag) egyrészt Földanya javainak kiszipolyozása révén kialakult „sivatagi” helyzet következménye: elszórtan valódi földrengések, vulkánkitörések, drasztikus időjárási viszontagságok, másrészt a világszintű megmozdulások, ellenállások: fellángolnak a forradalmak, előfordulhatnak puccs általi hatalomátvételek, vagy durvább atrocitások (robbantások, merényletek), elsősorban nagyüzemek, globalizációs célpontok, hadikészletek ellen, de lesznek pártszakadások, végleges szakítások politikai, társadalmi színtéren. Magas szintje a háború befejezése lenne!!!

Jönnek a nagy átrendeződések: nagyhatalmak szerződésbontásai, bankok, nagyvállalatok, tőzsdei cégek összeomlása, kapitulálása, egyes bankcsoportok, biztosítási szektorok teljes szétesése, hekkelés miatti informatikai elakadás, hírzárlat, vagy bankszámlák váratlan lenullázódása. Maga a banki-információs rendszer is zárlat alá kerülhet. Ezek többnyire rövid távú, de erőteljes történések, amiket altruista késztetések is áthatnak. Lesznek, akik anyagi javaik részleges, vagy teljes elvesztésével szembesülnek (vezető politikusok, hírességek, ismert személyiségek), mások viszont (leleményességüknek köszönhetően) eddigi zseniális lavírozásuknak köszönhetően kiugró sikert érhetnek el.

Aki türelmes volt, és képes volt hosszú távban, másokat segítve is gondolkodni, az most nyerő helyzetbe kerülhet, és meg is teheti az első lépést egy új élet irányába,- immár elsősorban önmagáért. Ez a szintlépés már a REZDÜLÉSEK-hez tartozik csakúgy, ahogy egy magasabb szintre ugrás, magasabb frekvenciára hangolás, hit az egység erejében, amiben segítségünkre lesz az Oroszlán Nap- Bika Mars „binovil”, és az Oroszlán Nap – Kos Jupiter „novil” , vagyis „önfeláldozás” fényszöge . Ezeknek (és persze a Nap-Jupiter, Merkúr – Chiron áldásos trigonjának) köszönhetően megjön a bátorság, az erő, az önmagunkért, és egy magasabb eszméért való kiállás, az a nemes harc, ami áthatja a hazát, a világot, ami összhangba hozza a múlt leckéit a hős harci szellemmel, és a bölcs nagylelkűséggel.

Kitűnő időszak művészeti alkotások létrehozásához, szerkesztéséhez befejezéséhez, vagy új művek elkezdéséhez, új munkahelyhez, költözéshez! (Ezt a csütörtöki Oroszlán Újhold is segíteni fogja!!) Aki önmagával, vagy másokkal harcol, az tovább gerjeszti a feszültséget, az ellentmondásokat, az önmagát fogja megsemmisíteni azáltal, hogy elméjét szétfeszíti az egyéni cél, és a közös akarat bipolaritása. Aki viszont harmóniában van önmagával, az őt körülvevő mikro,- és makrókörnyezet rezdüléseivel, az tetterős marad, és dinamikus önérvényesítéssel, saját igazának puszta megvédésével, és jó adag kreativitással, felesleges harcok nélkül tud haladni kitűzött céljai felé. Kívánok mindenkinek magas rezgést, hitet a nemes eszmékben, és azt, hogy a hétköznapokban találjátok meg az életörömöket, amik most szintén elementáris erővel robbannak be éltünkbe. Szerelem, méltóságteljes kapcsolatok, szexualitás, gyermekáldás, vállalkozás felfuttatása, kreatív energiák… Pihenjetek, alkossatok, közben pedig tartsatok ki, mert épül az új világ!

Leave a Reply