Skip to main content
A Bika jegy utolsó fokán együttálló Jupiter és Vénusz, kapcsolódva az Uránuszhoz, mindez szembenálló, feszítő energiában a Skorpió Holddal, komoly gondolatokat vethet fel bennünk a szerelemről és a párkapcsolati minőségékről.
Terítékre kerülhet a paráznaság gondolata, és az ezzel ellen polusú, tiszta, igaz szerelem érzése. Elgondolkodhatunk azon, mit jelentenek a valódi, szerelmes érzések, mit jelent a másikba vetett hit, a bizalom, az egyszer, vagy többször hangoztatott fogadalmak, és mit jelentenek ma az egykori traumák, sebek.
Érzelmek és vágyak területén vannak átsuhanó, időszakos, és vannak komoly témák, amik nem változnak, örökérvényűek.
Az említett együttállás szextil fényszögben van a Halak Neptunusszal, és a Szűz Lilith-tel, ami által jöhetnek olyan felismerések, hogy ideig-óráig a másikat nem éreztük elég szépnek, elég jónak, nem éreztük, hogy mellette teljesek lehetnénk, de ez a mostani periódus alapjaiban változtathat meg mindent; rájövünk, hogy eltolódtak a viszonyítási pontok, és a körülmények változása vagy azt hozza, hogy végérvényesen eltávolodunk, vagy azt, hogy visszatérünk a kiindulási ponthoz, mert felismerjük a hiány általi értéket.
Ezek az energiák hatnak most erősen ma, és holnap.
Nem működő, régi fogadalmakat is el lehet engedni, ha úgy gondoljuk, de újra is definiálhatunk valami régit, valamit, aminek a tiszta szeretet az alapja. Nem elég a kozmetikázás, ha utóbbi mellett döntünk, akkor le kell radírozni minden rosszat, és fájdalmasat, és tiszta lappal, megbocsátással elkezdeni elölről.

Leave a Reply