Skip to main content

HALAK ÚJHOLD – 2022.03.02. 18h33 A mai Újhold, ami a Halak jegy 12 fok 6 percén pontosodik be, lehetőséget ad az új kezdetekre, amikről egyébként is szólnak az Újholdak. Ez a Nap-Hold együttállás kapcsolódik a Jupiterhez (ami saját jegyében halad), így eleve felnagyítódik az újrakezdés illuminálódása, és ők hárman trigonban, vagyis egy áldás fényszögben állnak a Hygiea nevű kisbolygóval, így különleges lehetőség nyílik arra, hogy a „szent terek, és tiszta élethelyzetek” analógiájával teremtsünk magunk körül rendet, elindulást, új célokat, újjászületéseket.

Ha a világ nagyhatalmi vezetői magas szinten gondolkodnának (akkor nem is jutottunk volna el idáig), és normálisan kommunikálnának, eszükbe sem jutna egymást szapulni, és ártatlanokat egymás ellen fordítani (meglenne egyébként a lehetőségük épp a Szaturnusz-Astraea-Merkúr együttállással), amíg azonban ez nem történik meg, saját szintünkön kell fényt, és megnyugvást találnunk, hogy saját lehetőségeinket, és forrásainkat , képességeinket ki tudjuk aknázni, és ezáltal változtassunk azokon a dolgokon, amiken saját életünkben lehetséges.

Ahogy az éves előrejelzésében is utaltam rá: aki mástól várja a boldogulását, az megreked abban a helyzetben, ahol volt. A felelősségvállalás alapelv, és egyéni szinten kell, hogy megtörténjen (minden hatalmi, és más helyzetben is egy idő után ez volna a cél), felismerni, hogy a világban nem létezik nagyobb erő, mint a szeretet, a béke, az empátia, a szolidaritás, az együttérzés (ez mind Halak analógia),- ezek vezetnek a feloldódáshoz, az örömhöz, a boldogsághoz. 

Személyes szintű üzenet:

„Minden embernek megvan a maga igazsága, életfilozófiája. Jó, ha ezek alapján figyelmedet nem a kinti zűrzavarra, hanem egyéni lehetőségeidre, és kapacitásaidra irányítod, mert a sors számodra is megmutatja a káoszból kivezető utat, csak meg kell látni. Ha nem engeded be életedbe a kopogtató lehetőségeket, soha nem fogod megtudni, milyen messzire juthatnál általuk. Sóhajtozás, panaszkodás helyett tenni kell. Azt, amit egyéni szinten lehet, tudsz, mert képes vagy rá. Változtatni azon, amin lehet, és visszautasítani azt, amit nem vagy kénytelen elfogadni. Ehhez a még mindig ható Mars-Vénusz együttállás kellő segítséget ad, a Plútóhoz való kapcsolódásuk pedig segíti felhozni a mélyből azokat a képességeket, stabil alapokat teremtő energiákat, amiket régen eltemettél magadban, vagy talán soha nem is ismertél. Fontos, hogy ne hagyd, hogy mások kételyei, féltékenységet sugalló véleményei megingassanak terved véghezvitelében! Lehet, hogy a szokásosnál keményebben, és hosszabban kell dolgoznod, de ha megvan a konkrét elképzelés, cél, megéri beletenni magad. Tiszta szívvel, és tudatosan cselekedj, kerüld a forrófejűséget, a meggondolatlan cselekedeteket!”

Az élet szorongató helyzetei tetterőre, bátorsága, hitünk erősítésére buzdítanak, de ha egyéni szinten nem hozzuk ki magunkból a legtöbbet, később bánni fogjuk. A maihoz hasonló típusú transzformáló,- és az újrakezdés lehetőségét magában hordozó energiamintázatok ritkán jönnek létre, főleg, ha az a személyes képletben prominens állásra esik (Tranzitok, Tengelyek, fényszögkapcsolatok mutatják).

Érdemes megnézni, kinek melyik életterület érintett, és ott tenni azért, hogy bemozduljanak a dolgok, és maximálisan kiaknázásra kerüljenek a lehetőségek. Energia van bőven, csak érezni kell a helyes irányt, és ésszel-szívvel tartani a gyeplőt.

Kitartást, és kellő intuíciót kívánok mindenkinek!

Leave a Reply