Skip to main content
Több, mint 1000 személyes elemzést követően bizton állíthatom, hogy az asztrológia az egyik leggyorsabb önismereti módszer. Természetesen nem az egyetlen jó módszer, (hiszen ott van pl. a jóga, a másik nagy szerelmem is,), léteznek másfajta kitűnő terápiák is, viszont az kétségtelen, hogy jelentős időt spórol meg az, aki az asztrológiát veszi előre az önismereti listáján.
A születés pontos adatai által kirajzolódó képlet megadja a személyiség alapstruktúráját, amely alapján jól látható az a működésmód is, amely a szülőktől származik, s ami gyermekeinkre is nagyban hat. Érdemes tehát tudatosan alakítani életutunkat, főleg, amikor a szüleinkéhez hasonló problémákkal találkozunk.
A személyes képlet rávilágít azokra a nehézségekre, adottságokra, képességekre, lehetőségekre is, amikkel leszületünk. Mindenkinek vannak hozott sebei, fájdalmas pontjai, vagy magába nehezen integrálható részei, ezek felfedésében is kitűnő módszer az asztrológia, ami aztán megoldást is kínál, a kiutat is megmutatja.
Aki változtatni akar, és haladni, fejlődni, annak elengedhetetlen egy olyan módszer, ami gyors, hatékony, és kiállta az idő próbáját.
És az asztrológia ilyen. Örök.
Köszönöm a bizalmat!💚

Leave a Reply