Skip to main content
Ezt a mondatot sokféleképpen érthetjük és értelmezhetjük, ezt az egyéni fantáziára bízom.
Lényeg, hogy mondjuk másképp, vagy fordítsuk akár visszájára, akár magasabb szintre a gondolatainkat, mondanivalónkat.
A levegős (csélcsap, huncut, szórakozott, gyermeki, de mindenképp imádnivaló) Ikrek jegye a kommunikáció nagymestere, a Jupiter pedig az örök igazságokat, a nagy bölcsességeket, a valóságot, és persze a hitet hordozza. Kettejük szembenállása most a Nap-Hold kapcsán feltüzeli, sziporkázóvá teszi a hangulatot, és csípőssé a nyelvet (ott az Uránusz),- beizzíthatja a mondandót, de tüzessé teheti a vágyakat is, amikor a zsigereinkben érezzük a pezsgést.
Lehet, most spontánabbul megy a nyelvelés; merészebb, kacérabb stílusban is lehet fogalmazni, de elővehetjük egészen eredeti, ránk jellemező verbalitásunkat, régen használt, szókincsünket, esetleg egyedi humorunkat.
A tömörség is előny most, főként frappánsan, “magyarán szólva”.
Ne feledkezzünk meg arról, hogy a Jupiter-Vénusz tűpontos együttállás az Uránusszal a hirtelen, nagy elánnal feltörő szexuális energiákat is bemozdithatja (trigon fényszögben, de még kvadrát energiában vannak a Plútóval: teremteni is tudsz, vigyázz, mit/kit kívánsz (meg) 😉!
Szóval, ha azt tapasztalod, hogy utánad füttyentenek az utcán, vagy a párod letépi rólad a ruhát, esetleg hirtelen olyat hallasz, hogy felforrósodik körülötted a levegő, ne csodálkozz! Bátran írd meg, küldd el hangüzenetben, vagy énekeld ki magadból, amit éppen gondolsz,- mit veszíthetsz vele, valakinél tuti célba ér!
Nyelvtanuláshoz, nyelvvizsgához, mindenféle tanulmányhoz, vizsgához is remek időszak, de érdemes lottózni is!!
Humoros témák előadásához, írásához, de szexualis tartalmú témák szerkesztéséhez, vagy ilyen és hasonló tettek elkövetéséhez is tökéletes ,- mondhatni idilli időszak.
Mindezt érdemes úgy fejben tartani, hogy egyrészt 10millioszoros nap van, másrészt a mostani Telihold idején a tengelyek a kardinális jegyekben állnak (valamit elindítanak), az Asc-desc Mérleg – Kos jegyével pedig a (pár)kapcsolatok, vonzódások, komoly fordulatok állnak a középpontban.
MC a Rákban:adni, adni és adni, szóval jót, s jól tegyünk, és adjunk belőle (nyelvvel, vagy anélkül) másoknak is. Jó lesz! 😍

Leave a Reply