Skip to main content
A gyermek születési horoszkópjának elemzése elsősorban egy “használati útmutató” a szülőknek. Alapból hasonló, mint egy háztartási eszköz, vagy technikai kütyü leírása, azzal a különbséggel, hogy a gyermek fejlődési lehetőségei is “bele vannak kódolva”.
A gyermek kezdetben egy ismeretlen rendszer a maga csodájával, egyediségével. A születési ábra segítségével hatékonyan tudunk vele együttműködni, haladni, boldogulni,- amennyiben tudunk olvasni az ábrában, és tudjuk azt értelmezni. Én a abban tudok segíteni, hogy “lefordítom” azt, amit az ábra (radix) üzen.
A horoszkópábra megmutatja a gyermek kötődési mintáit, szeretetnyelvét, az alap kapcsolati mintákat a transzgenerációs hatásokkal együtt, illetve a gyermek elsődleges érzelmi szükségletét: mi elégíti ki a biztonsági,- és komfortérzetét, illetve milyen személyes gondoskodást, és törődést igényel.
A gyermekhoroszkóp segít felismerni a szülőnek, hogy gyermeke mit hozott számára, és azt is, mit visz tovább tőle. A gyermekábra a szülővel való kapcsolatot is tükrözi, így minden esetben izgalmas önismereti felfedezést is kínál a szülő számára. A szülő viszontláthatja a saját hiányzó és problémás működésmódjait csakúgy, ahogy szeretett, pozitív tulajdonságait, képességeit.
A radix megmutatja, hogy milyen módon tud növekedni és fejlődni a gyermek az őt körbevevő környezetben: pozitív esetben a környezet serkenteni tudja, negatív esetben gátolja, diszharmonikussá teszi a kibontakozóban lévő személyiséget.
Gyermekhoroszkópban nézhetjük (kortól függően), a képességeket, adottságokat, hogy milyen közösségben, kapcsolatokban, sportban, művészeti területen érzi jól magát, milyen foglalkozás, munka, tanulmányok passzolnak hozzá a későbbiekben…
De ezeken kívül még számos más témát is megmutat.…
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, gyermek és , szöveg, amely így szól: „Mi mindent nyerhetünk azzal, ha ismerjük gyermekeink asztrológiai képletét?”

Leave a Reply